Torn dels grups xicotets i quartets

Segona jornada del nacional amb exhibició d'Andrea Silva

Torn dels grups xicotets i quartets
La patinadora Andrea Silva.

Després de la presa de contacte d’ahir, el pavelló Mutualidad de Levante viurà aquesta vesprada la jornada més esperada de les dues del XII Campionat d’Espanya de grups xou júnior i VII Trofeu Ciutat d’Alcoi 2023, almenys pel que respecta al públic alcoià, amb la participació dels grups xicotets del CPA Alcoi i CPA Santa Rosa i l’exhibició d’Andrea Silva.

L’obertura de la segona jornada està programada a les quatre de la vesprada, per a un quart després iniciar-se la competició de quartets júniors. Seran dues hores de plena activitat en les quals saltaran a pista un total de dènou grups.

Acabada la competició, en la qual els quartets participants es jugaran el títol nacional i la plaça per a l’Europeu, es donarà va passar a un tram de mitja hora de descans en el qual prendrà tot el protagonisme la patinadora alcoiana, Andrea Silva, i la valenciana, Mireia Montilla, campiona d’Espanya juvenil en la modalitat de Només Dansa.

A les 18’45 hores es reprendrà la competició de grups xicotets, prenent part vint-i-tres clubs, entre els quals estan el CPA Santa Rosa, que serà el primer a saltar a la pista amb el seu muntatge ‘Alto el fuego’, i el CPA Alcoi, sisé a competir, amb ‘Venecia’.

Send this to a friend