Tornen a premiar el millor ‘Herbero’ de Cocentaina

A aquest II Concurs de Herbero es van presentar 9 proposades

Tornen a premiar el millor ‘Herbero’ de Cocentaina
Cartell de l’II Concurs de Herbero

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina va donar a conéixer el mes de desembre passat els guanyadors del Concurs de ‘Herbero’, un certamen que s’ha dut a terme per segona edició consecutiva i que ha tingut com a principal objectiu premiar la millor beguda espirituosa de la Vila Comtal.

En aquesta ocasió el tercer premi ha recaigut en Juanito Pérez i com a guardó va obtindre un diploma al costat d’un lot de productes gentilesa de Licors Sinc. El segon premi el va percebre Ferran Hipòlit Vilaplana i en aquest cas, a més del diploma, es va emportar cinc bons de 20 euros per a consumir en el comerç local contestà. Finalment el Primer Premi va anar a parar al ‘Herbero’ preparat per Juan Antonio Sellés Pérez i el guanyador va percebre aquesta vegada el corresponent diploma al costat de dos bons de 50 euros així com un de vint euros per a gastar també a les botigues del municipi. Aquests dos últims guardons van ser aportats per gentilesa de l’Associació de Comerç i Hostaleria El Comtat.

A aquest II Concurs de Herbero es van presentar 9 propostes, un número inferior a la convocatòria de l’any anterior a causa de la crisi sanitària del Coronavirus.

Send this to a friend