Tot passa per guanyar al Nàstic

L'Alcoyano està obligat a sumar els tres punts per a continuar viu fins al final

Jona, el 9 d’equip, en una jugada enfront del Barça B (Aldemar)

Qualsevol càlcul, qualsevol opció de mantindre viva l’esperança de classificar-se per al play-off d’ascens, passa ineludiblement per guanyar aquesta vesprada (19,15 hores) en el Nou Estadi de Tarragona. Tot el que no siga sumar els tres punts, serà dir adéu a seguir en competició més enllà de la setmana vinent.

Així també ho entén el vestuari blanc-i-blau, que sap que ha de fer un últim esforç i traure aqueix orgull per a tractar d’arribar amb vida al partit contra l’Andorra. “No tenim res a perdre”, va respondre el divendres el tècnic Vicente Parras, que té a tot l’equip a la seua disposició a excepció d’Omar Ramos, pendent d’una ressonància.

No sols està en joc l’orgull de salvar un ‘match ball’, també el de no anar-se d’aquesta segona fase sense aconseguir cap victòria. “Ja ens toca. Ens els mereixem. Enfront del Barça B vam fer la millor mitjana hora en els dos anys que porte en l’Alcoyano”, va reflexionar el central Raúl González, un dels capitans de l’equip.

Millorar davant el gol
Per a això l’equip necessita ser fort en defensa, també millorar en atac on els blanc-i-blaus són amb diferència, el que pitjors registres porta, sumant 20 gols en 22 jornades. “Estem a un nivell competitiu que no sols has de concedir el mínim, també a dalt has d’aprofitar el poc que et donen els rivals i no perdonar”, admet el tècnic qui va assegurar ahir que el viscut en aquesta segona fase serveix d’aprenentatge per al que li espera a l’equip la pròxima temporada.

“Hem de saber que ens trobarem amb aquest nivell. Estem acostumats a la Segona B de tota la vida però cal pensar que serà una categoria amb 40 equips i estarem molt prop del que hem vist aquesta lligueta”, va subratllar Vicente Parras.

A l’hora de parlar del partit d’aquesta vesprada, va explicar que les dimensions del Nou Estadi de Tarragona marcaran la manera de jugar aquest ‘match ball’. “No podem pretendre pensar només en pilotes llargues i segones jugades. La clau pense que pot estar en la personalitat que nosaltres demostrem amb pilota. Serà un partit totalment diferent al que vam veure en el Collao, que va ser més físic que tècnic”, va raonar.

Només una derrota a casa
El Nàstic de Seligrat i Fran Miranda és molt poderós a casa. En la primera fase no van cedir cap derrota a casa i només l’Eivissa, fa dues setmanes, ha sigut capaç trencar eixa imbatibilitat.

Send this to a friend