Traslladen a una parcel·la del Polígon els contenidors de la carretera de Tibi

En la seua anterior ubicació els abocaments eren incontrolats

Contenidors que han sigut traslladats

Després d’un estudi per part dels tècnics, l’Ajuntament d’Ibi ha traslladat els contenidors d’orgànica i selectiva, situats en la carretera de Tibi, a una nova parcel·la de propietat municipal en el Polígon Industrial, concretament en l’avinguda del Joguet. A més, des dels Serveis Públics informen del bon resultat que la nova zona està donant.

Aquest trasllat de contenidors es deu a la necessitat de controlar aquests punts de recollida de fem orgànic i reciclatge, atés que, en la seua anterior ubicació, els abocaments eren del tot incontrolats. Ara, la nova zona s’ha delimitat convenientment i s’ha completat amb unes pantalles que, alhora que mantenen l’estètica, fan que es controlen els abocaments convenientment.

A més, a aquesta nova mesura se suma la col·locació de càmeres de seguretat, connectades amb la Policia Local, per a garantir la seguretat i el bon compliment de les normes quant a la cura i bon ús d’aquestes zones, amb la finalitat d’evitar que no es tornen a realitzar abocaments no autoritzats, com estava succeint fins ara.

El consistori disposarà de tots els recursos necessaris per al control i la neteja d’aquests espais i informa que queda terminantment prohibit depositar restes industrials, enderrocs, mobiliari o altres materials de rebuig per als quals no estan habilitats aquests punts de recollida selectiva. De fet, les conductes que no respecten les normes d’ús se sancionaran amb multes que oscil·len entre els 1.050 euros fins als 3.000 euros, sota la Llei de Residus de la CV, ja que la localitat disposa d’altres espais com l’Ecoparc o del servei de recollida  (900 102 191).

L’Ajuntament d’Ibi recorda que aquests punts són per als qui són propietaris d’habitatges disseminats, principalment de camp, i volen depositar el seu fem orgànic i reciclatge, i insisteix que si acudeixen a fer-ho i els contenidors estan plens, han de dirigir-se a altres zones de contenidors d’extraradi destinats a tal fi i mai depositar-los fora d’aquests.

Send this to a friend