Trenta-tres anys sense trepitjar el Carlos Belmonte

L'Alcoyano torna aquesta vesprada a un escenari on sol ha guanyat dues vegades

Trenta-tres anys sense trepitjar el Carlos Belmonte
Mourad es perdrà el partit d’aquesta vesprada per targetes. | ALDEMAR

En plena voràgine d’elogis i partits per al Deportivo, entra en escena la visita d’aquesta vesprada (19 hores) al Carlos Belmonte d’Albacete, un partit que evoca aquella etapa daurada dels primers anys dels blanc-i-blaus en Segona B. Va ser en aquesta categoria on l’Alcoyano va jugar per última vegada en un escenari que poc després es va fer de Primera Divisió.

Va ser un 9 d’octubre de 1988, aquell dia l’Alcoyano de Juan Muñoz va guanyar 1-3 amb gols de Món, Quico i Joaquín, la davantera titular d’aquella temporada. Enfronte un Albacete en el qual sobreeixien noms com el porter Muñoz, Quesada, Hernán, Parada, Catalí, Chaparro o Antonio. Es començava a gestar el ‘Queso Mecánico’ amb Benito Floro.

Aquella temporada l’Alcoyano va acabar a la meitat de taula amb tres punts d’avantatge sobre l’Albacete. Estava el Levante, que va ser el campió, Vila-real, Cartagena, Hércules, Granada, Eldense, Olímpic i Gandia. Aquella temporada van descendir Poli Almeria, Algesires, Lorca i Nules. L’Alcoyano ha visitat en dotze ocasions el Carlos Belmonte i només dues vegades ha aconseguit la victòria. En aqueix 1988 i anteriorment en la temporada 54/55, amb tots dos equips en Tercera Divisió.

ENLLUERNADOR A CASA
Precisament la bona campanya dels De la Barrera es deu als seus bons registres a casa, on són el millor equip del grup amb 19 punts de 21 possibles. Curiosament només el Betis Esportiu ha aconseguit traure una cosa positiva del Carlos Belmonte després d’empatar a un. Els altres sis partits que va disputar, front Castellón (3-1), Andorra (1-0), Real Madrid Castilla (2-0), Sant Ferran (1-0), Linares (1-0) i Barça B (2-0), van acabar amb victòria local. Si enlluernador és el balanç de l’Albacete a casa, no menys poderosa és la trajectòria del Deportivo com a foraster, on només ha perdut a casa del Nàstic i són tres victòries consecutives lluny del Collao.

Vicente Parras tindrà dues baixes significatives en el pla ofensiu per a aquest partit, ja que ni Juli per lesió ni Mourad per sanció, podran formar part de la convocatòria, igual com el ‘zaguero’ Toni Abad, també és baixa. Després d’introduir fins a cinc canvis en la Copa, tot apunta al fet que el tècnic tornarà a apostar per un onze més prop de la seua idea en la lliga, amb els retorns de Carlos Blanco, Pablo Carbonell, Fran Miranda, Andy Escudero i Jona, mentre que Ángel Sánchez mantindrà la titularitat per l’absència de l’hispà-marroquí.

Send this to a friend