Turisme destinarà 40.000 euros a la Fira de Tots Sants

Amb la finalitat de fomentar les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana

Turisme destinarà 40.000 euros a la Fira de Tots Sants
La Fira de Tots Sants és un dels esdeveniments més identificatius des del punt de vista cultural, social i econòmic de Cocentaina | Arxiu

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Cocentaina per al foment de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina en 2020 un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Cocentaina per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de festes de rellevant interés turístic, com és la Fira de Tots Sants.

Per part seua, l’Ajuntament de Cocentaina es compromet a realitzar diferents actuacions en el marc de la Fira de Tots Sants com les Jornades Gastronòmiques, campionats esportius amb motiu de la Fira, Mostra del cartell anunciador de la Fira guanyador del concurs; el concert Fira de Tots Sants; organització del Dia dels Xiquets; inauguració de les exposicions oficials de la Fira al Palau Comtal; així com el certamen Coral Nacional ‘Fira de Tots Sants’.

Per a la realització d’aquestes actuacions, l’ajuntament promocionarà aquestes accions en espais publicitaris, a més de a través de mitjans de comunicació, així com a través del patrocini publicitari de l’equip ciclista “Fira de Tots Sants-AllTricks” que promociona la imatge de la fira per tot el territori espanyol.

La Fira de Tots Sants és un dels esdeveniments més identificatius des del punt de vista cultural, social i econòmic de Cocentaina i forma part d’un patrimoni immaterial que resulta de la història i de la manera de ser d’un poble que ha de ser reconegut per a preservar els seus valors per a futures generacions. A més, serveix de vehicle de difusió de la mateixa cultura, davant les noves generacions i els visitants que arriben al municipi.

Send this to a friend