Tutti Baeli torna al Patín Alcodiam

El defensa argentí, de 35 anys, torna així el club que més li va marcar en el seu periple per Europa

El defensa argentí, de 35 anys, torna així el club que més li va marcar en el seu periple per Europa

Tancat el capítol de la OK Plata, el Patín Alcodiam comença a planificar el seu retorn a l’OK Lliga i la primera decisió és el fitxatge d’un vell conegut de l’afició blaugrana. Tutti Baeli tornarà a enfundar-se la samarreta alcodiamista la pròxima temporada. El defensa argentí, de 35 anys, torna així el club que més li va marcar en el seu periple per Europa.

Serà el segon fitxaje de Tutti Baeli pel Patín Alcodiam. Va ocórrer, en 2016, quan després de tornar al seu país per un problema familiar, va decidir vindre a Europa i la seua primera estació va ser la nostra ciutat. Va jugar dues temporades i en 2018, després de quallar la seua millor campanya com a blaugrana després d’anotar 21 gols, va decidir jugar a Itàlia i actualment estava a França.

Les dues últimes temporades va vestir la samarreta del Saint Omer. Fa unes hores, Tutti Baeli penjava en les xarxes socials del club francés una carta de comiat sense especificar el seu nou destí, que serà el Patín Alcodiam. Es complirà en la temporada 2021/21 just deu anys des que va vestir per primera vegada la samarreta de l’equip alcoià.-

Send this to a friend