Últim tràmit per a la compra dels terrenys del pàrquing de La Riba

El dilluns s'ha convocat un Ple extraordinari per a sotmetre'l a aprovació

Últim tràmit per a la compra
Accés als terrenys pel carrer Sor Elena Picurelli. ARXIU

El govern municipal portarà al ple extraordinari convocat dilluns que ve, l’aprovació de l’adquisició dels terrenys en l’àrea de La Riba, entre els carrers Torre de les Maçanes i Sor Elena Picurelli. Aquesta compra permetrà crear una important bossa d’aparcaments dissuasius en la zona Centre.

La regidora de Patrimoni, María Baca, espera que aquesta adquisició siga recolzada unànimement per l’oposició, i en aquest sentit recorda que el compromís de compra de les parcel·les va ser aprovat pel plenari el mes de desembre passat.

El cost de l’operació ha sigut de 361.132 euros, a pagar en quatre anys, i suposa la compra de quatre finques que eren propietat de la Generalitat Valenciana. La primera fase del projecte contempla la creació de fins a 140 places d’estacionament, amb la idea d’anar ampliant aquesta quantitat en successives fases, amb el que es podria arribar a triplicar la xifra inicial.

El PP celebra l’adquisició dels terrenys i recorda que el futur aparcament va ser la primera proposta que el grup municipal va portar al ple en l’actual legislatura. A més, insisteixen que el projecte hauria d’haver sigut previ a la conversió en zona de vianants.

Send this to a friend