Un Alcodiam en ratxa, aquest migdia al Palau i per Barça TV

Un Alcodiam en ratxa, aquest migdia al Palau i per Barça TV
Últim partit jugat per l’Alcodiam. Aldemar

Un Alcodiam que està sorprenent en el seu retorn a l’OK Lliga, que ve d’empatar-li a tot un Reus amb un gol mancant 30 dècimes de segon per al final del partit, juga aquest migdia en un dels temples de l’hoquei mundial.

Ni més ni menys que els de Lorenzo Pastor visiten el Palau per a enfrontar-se al totpoderós Barça, partit que començarà a les 13 hores i que podrà veure’s en directe a través de Barça TV o per Okliga.tv.

Els blaugrana arriben a aquest partit llançat després de l’empat  del dissabte enfront del Reus amb  gol mancant 30 dècimes per al final del partit, que quedarà per sempre en la memòria dels aficionats del Patín Alcodiam.

Una acció de llest entre Agustín Domínguez, Gonzalo Pérez i culminada per Ferran Formatjé, que a plaer va posar el 3-3 definitiu, va fer esclatar el pavelló Miguel Sarasa i rescatar ‘in extremis’ un punt que manté als blaugranes en la part alta de la classificació i allunyat dels llocs de descens.

Aquesta migdia l’Alcodiam s’enfrontarà al vertader ‘tauró’ de l’hoquei estatal, un col·leccionista de títols que ja sap el que és entropessar aquesta temporada en empatar a quatre enfront del Calafell. Els blaugrana tindran la baixa important de Pere Cañellas, absent ja en el partit del dissabte.

Send this to a friend