Un conductor dona positiu en totes les drogues detectables

El vehicle en el qual circulava, va quedar immobilitzat i el jove s'enfronta a una multa de 1.000 euros i la retirada de sis punts del permís de conduir

Un conductor dona positiu en totes les drogues detectables

Un conductor a Muro d’Alcoi ha donat positiu en totes les drogues detectables, segons informa la Policia Local de Cocentaina a través de les seues xarxes socials. El conductor va ser interceptat per la Policia Local de Muro aquest Nadal i sotmés a un test salivar per la Policia Local de Cocentaina, la qual va col·laborar en la realització del drogotest i que va oferir indicis clars que anava sota els efectes de les drogues, una realitat que posteriorment han confirmat les proves remeses al laboratori.

Cocaïna, amfetamines, TCH (cànnabis), MDMA (èxtasis) i ketamina (anestèsic), són algunes de les drogues detectades. El vehicle en el qual circulava, va quedar immobilitzat i el jove s’enfronta a una multa de 1.000 euros i la retirada de sis punts del permís de conduir.

Dos detinguts a Cocentaina
D’altra banda, Policia Local de Cocentaina ha informat de la detenció a primeres hores del dia de dues persones que van ser sorpresos quan es disposaven a forçar la porta d’un local. Segons la informació difosa a través de les xarxes socials, els fets van ocórrer a les 6 del matí, quan agents de la Policia van veure a tres individus encaputxats front un local. Al detectar la presencia de la policia van emprendre la fugida corrent pels carrers del barri antic. Finalment es va aconseguir atrapar a dos d’ells, que van ser detinguts i entregats a la Guàrdia Civil, per a la seua posterior investigació, per si estigueren implicats en altres actes delictius.

Send this to a friend