Un congrés definirà les línies estratègiques de la Fira Tots Sants

L'objectiu és poder oferir als participants un punt de trobada per a millorar el certamen

Un congrés definirà les línies estratègiques de la Fira Tots Sants
Presentació de l’edició de 2020 de la Fira de Tots Sants. ARXIU

El Primer Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, organitzat en el marc de la 675 edició de la Fira de Cocentaina 2021 i amb la finalitat de continuar professionalitzant el certamen, abordarà millores d’accessibilitat, estratègies de comunicació i màrqueting en les vendes. En el Congrés, que se celebra aquesta setmana –15 i 16 de setembre×– en el Centre Cultural el Teular, es definiran, a més, les línies estratègiques de la Fira 2021 i es consolidarà la xarxa oficial d’expositors oficials que permeta l’accés a la informació durant tot l’any, així com establir línies comercials més enllà dels dies de fira.

El programa de la trobada, organitzat en tallers i taules de treball per sectors d’exposició estarà dividit en tres grups: Gran format (automoció, maquinària industrial i agrícola, piscines i exteriors, llar); Estands mig format (Innovació, medi ambient, tecnologia, turisme, esports, multicomercial) i Agroalimentària. En els quals es tractaran temes referents a informació general de les condicions de participació, seguretat, subministrament i normes higienicosanitàries.

L’objectiu d’aquest primer Congrés és poder oferir als participants un punt de trobada, fora dels dies pròpiament de Fira, a través del qual les empreses expositores i col·laboradores en l’organització de l’esdeveniment puguen actualitzar coneixements, conéixer tendències, compartir experiències i aportar solucions per a millorar la seua presència en la Fira i continuar professionalitzant el certamen.

La regidora de Fira de Cocentaina, Eugenia Miguel, assenyala que “hem organitzat un primer programa amb aquells aspectes que considerem clau per a millorar l’experiència entre els expositors i els visitants. L’accessibilitat, la seguretat i el tracte amb el client i les vendes, són claus per a continuar professionalitzant el certamen. Pel qual esperem que el treball conjunt que realitzarem durant aquests dos dies es veja reflectit en la 675 edició de la Fira”.

Send this to a friend