Un cotxe cau aproximadament 10 metres per un barranc

Dues persones han resultat ferides lleus

Un cotxe cau aproximadament 10 metres per un barranc
El cotxe es va eixir de la via i va caure per un barranc. | CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS

Ahir a la nit es va produir un accident de trànsit en la carretera que puja cap al Preventori, per la part de El Salt, a Alcoi.

A les 22’39 hores es va donar l’avís que un cotxe s’havia eixit de la via, l’asfalt de la qual estava banyat a causa de la pluja, i que havia caigut per un barranc, a una altura aproximada de 10 metres. 

 

Els ocupants del vehicle van resultar ferits lleus. Es tracta de dues persones que no van quedar atrapades a l’interior però que no podien pujar el pendent fins a accedir de nou a la carretera.

Els ferits van ser atesos pels serveis del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant fins que van ser recollits posteriorment per l’ambulància. L’equip sanitari va assistir a un jove de 22 anys per esquinç cervical i dolor d’esquena, que finalment va ser traslladat a l’hospital Verge dels Lliris.

Els mitjans que van acudir a l’accident, donat per finalitzat a les 23’35 hores, pertanyen al parc de Cocentaina i van ser una unitat mando de prefectura, una bomba urbana pesada, un furgó de salvaments varis, un sergent, un cap i sis bombers. 

Send this to a friend