Un detingut a Alcoi per temptativa de robatori amb força i furt

Un testimoni va presenciar com l'autor tractava de forçar una persiana per a accedir a un habitatge

Un detingut a Alcoi per temptativa de robatori amb força i furt
Exteriors de la comissaria de la Policia Nacional a Alcoi.

Un home de 55 anys ha sigut detingut a Alcoi per temptativa de robatori amb força i furt, segons s’ha informat des de la Policia Nacional.

Es relata que “el passat dia 15 de maig sobre les 4 hores, un veí va despertar de matinada sobresaltat en escoltar sorolls que provenien del carrer. Quan va traure el cap al balcó va quedar sorprés en veure com un home grimpava pels cables telefònics de la façana del bloc que es trobava enfront del seu i en arribar al balcó del primer pis va començar a forçar la persiana que es trobava tancada tot això amb la finalitat d’accedir a l’interior del domicili”.

Aquest testimoni va alertar a la policia, sol·licitant la seua presència i va començar a gravar els fets, tenint així un document gràfic de l’autor dels fets, el qual, després de no aconseguir accedir al domicili, es “va despenjar novament fins a la via pública”.

Una vegada que els agents van arribar al lloc dels fets, el veí que va donar la veu d’alarma va mostrar les imatges gravades, donant pas a un dispositiu per a localitzar a l’autor dels fets “que prèviament hauria obert també un registre elèctric que es trobava en un descampat pròxim per a poder emportar-se diversos metres de cable de coure”, segons s’indica des de la Policia Nacional.

Finalment, ahir es va aconseguir identificar, localitzar i detindre al presumpte autor, tractant-se d’un home amb “múltiples antecedents per fets similars contra el patrimoni”. Així mateix, la Policia afig que “a aquest mateix home se li ha imputat un altre delicte de robatori amb força en un traster d’una comunitat de veïns d’Alcoi, el qual va forçar la porta que accedia al mateix per a emportar-se diverses eines”. Segons les investigacions, els efectes sostrets s’haurien venut en un local de compravenda de la citada localitat.

Send this to a friend