Un detingut per subministrar èxtasi a menors d’un centre d’acolliment

Pel que sembla, el presumpte autor del delicte, convidava als joves a consumir alcohol i estupefaents en el seu domicili

Detingut després d'agredir i robar a un home en situació vulnerable
Exterior de la comissaria de la Policia Nacional d’Alcoi situada al carrer Perú. | ARXIU

La Policia Nacional ha detingut a Alcoi a un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. 

Arran d’una informació facilitada a els agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana en la qual pel que sembla un home estaria presumptament subministrant substancies estupefaents a menors tutelats d’un centre d’acolliment de la localitat, es va iniciar la investigació, en la qual, des de la Policia Nacional es destaca la rellevància que ha tingut la “implicació i la col·laboració de la direcció i del personal de l’esmentat Centre en llaures de la protecció dels menors”.

Gràcies a les investigacions dutes a terme, “es va aconseguir comprovar que el presumpte autor, es tractava d’un home, major d’edat, que rondava pels voltants de la residència d’acolliment de menors, convidant-los a aquests a consumir tant begudes alcohòliques com substàncies estupefaents en el seu domicili”, segons s’apunta des de la Policia Nacional.

Dins de la investigació, els agents van intervindre diferents tipus de substàncies estupefaents, com a marihuana i pastilles d’èxtasis, en els voltants d’aquesta residència, les quals, “segons manifestacions dels menors, li les havia subministrades l’investigat”.

Així, una vegada que es va identificar i va detindre al presumpte autor, es va realitzar un registre en el seu domicili “en el qual es va confiscar substancia estupefaent similar a la intervinguda als menors dies abans”.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la localitat d’Alcoi.

Els agents continuen investigant el motiu pel qual el detingut facilitava als menors substancies estupefaents.

Send this to a friend