Un grup nominat als Grammys entre les actuacions de la Fira d’Ontinyent

Tindrà lloc entre el 17 i el 20 de novembre, amb activitats per a totes les edats

Un grup nominat als Grammys entre les actuacions de la Fira d’Ontinyent
Presentació de la Fira Ontinyent 2023.

El que ha estat enguany el primer grup europeu de salsa nominat als Grammys, els valencians Plena 79 Salsa Orchestra, encapçalarà enguany el cartell d’actuacions musicals de l’espai OntiFira a la Fira d’Ontinyent, que se celebrarà del 17 al 20 de novembre i comptarà amb un total de 11 grups musicals i dj’s i quatre establiments de restauració.

És un dels aspectes més destacats de l’oferta que envolta a l’edició d’enguany de la tradicional Fira de novembre ontinyentina, que era presentada la passada setmana en una roda de premsa a la que intervenien l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, i Juan Antonio Almazán en representació dels firers.

Jorge Rodríguez destacava “la varietat d’atractius per a públics de diferents edats, amb una aposta per seguir mantenint l’essència i el sabor ontinyentí al temps que es generen nous elements d’atracció”. La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, donava detalls d’una programació que s’obrirà divendres a les 19 hores amb l’acte inaugural a l’aparcament de la Sala Gomis, que inclourà la lectura del privilegi reial a càrrec d’Inma Llinares i una posterior cercavila amb La Trocamba Matanusca i un grup d’animació. La fira romandrà oberta de 19 a 3 divendres; dissabte i diumenge d’11 a 15 i de 16’30 a 3; i dilluns d’11 a 15 i de 16’30 a 2 hores.

La cita tindrà un dels seus llocs més destacats a OntiFira, al parking de la Sala Gomis, on un total de quatre establiments d’hostaleria oferiran un complet servei de tapes, i es comptarà amb un escenari per a les actuacions.

Àngels Muñoz recordava també que de divendres a diumenge de 10 a 22 hores, en l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo, estaran repartits els 400 vehicles de Firauto.

Des del col·lectiu de firers, Juan Antonio Almazán detallava que d’entre les 39 atraccions mecàniques per a diferents edats, destaca la novetat del retorn de dues atraccions que portaven anys sense vindre: “l’inverter” i la “casa de la por”. Es comptarà amb 40 casetes amb jocs de tir i gastronomia.

Send this to a friend