Un llançat Alcodiam, davant l’Alpicat de Deri Mataix

Aquesta nit, primer partit important per als de Lorenzo Pastor

Gonzalo Pérez celebra el seu gol davant el Vilanova. | ALDEMAR

El calendari es tiba per al Patín Alcodiam amb la visita aquesta nit (20’15 hores) de l’Alpicat al pavelló Miguel Sarasa. Un rival que no diu molt a l’afeccionat en general però que caldrà tindre molt en compte.

La passada temporada sempre es va desembolicar en llocs d’ascens de l’OK Plata Nord i amb vista a aquest curs ha reforçat la seua plantilla amb la incorporació de l’alcoià Deri Mataix, que ha tornat a Lleida per a acabar els seus estudis universitaris.

De les dues trobades que ha disputat –es va ajornar el de la passada jornada davant el Burguillos–, va cedir un empat a casa de l’Espanyol (5-5) i bé (6-3) al Rivas. A més de la vigilància sobre Deri Mataix, caldrà tindre especial compte amb Mats Zilken, autor de quatre gols contra els madrilenys. “És un equip al qual li agrada córrer. Caldrà estar atent a tindre controlat el partit i jugar al nostre ritme”, ha explicat el tècnic Lorenzo Pastor, que tindrà a tota la plantilla a la seua disposició.

El Patín Alcodiam, després d’ajornar-se el Trofeu Ciutat d’Alcoi i el partit davant el Vilanova, per fi va poder estrenar-se com a local precisament enfront del Vilanova aprofitant que el passat cap de setmana va haver-hi descans.

Els blaugranes van ser un corró que va arribar a estar guanyant per 5-0. En el tram final el Vilanova va aconseguir maquillar el marcador que va ser finalment de 7-2. Ferran Formatjé va signar el seu primer ‘hat trick’ de la temporada, dos gols va marcar Aleix Pastor, que s’està destapant com un gran fitxatge, i un van aconseguir Gonzalo Pérez i el júnior Javi Verdú, que va gaudir de minuts tant en la primera com en la segona part. Va debutar en els instants finals del xoc el canterà Javi Alós.