Un miler de persones demanen millores salarials en el Primer de Maig

Raül Alcocel (CCOO) i Leticia Pascual (UGT), a més de defensar els drets dels treballadors, han reivindicat per a les nostres comarques millors infraestructures

Un miler de persones demanen millores salarials en el Primer de Maig
Capçalera de la manifestació, aquest matí, a la seua arribada a la plaça d’Espanya.

“Augmentar salaris, baixar preus, repartir beneficis». Sota aquest lema ha transcorregut en el matí de hui la manifestació del Primer de Maig a Alcoi, en la qual han participat un miler de persones, algunes d’elles en representació de sindicats, formacions polítiques com Esquerra Republicana o col·lectius com Ponts d’Igualtat o la Colla Ecologista La Carrasca. També s’ha pogut veure a alguns membres de la corporació municipal alcoiana.

La manifestació, convocada conjuntament pels sindicats CCOO i UGT ha partit al migdia des de La Alameda Camilo Sesto, a l’altura de la seu d’UGT i ha transcorregut per Els Alçamora, País Valencià i Sant Llorenç, per a finalitzar en la plaça d’Espanya, on s’han llegit sengles manifestos reivindicatius, en els quals Raül Alcocel, secretari general de CCOO a la Comarques Centrals i Leticia Pascual, secretària comarcal d’acció sindical d’UGT, han reivindicat millores salarials per als treballadors per a combatre l’escalada de preus haguda en els últims mesos i en contraposició a la pujada dels beneficis experimentats per les grans empreses del país.

Raül Alcocel i Leticia Pascual, a més de defensar els drets dels treballadors, han reivindicat per a les nostres comarques millors infraestructures, entre elles les del tren Alcoi-Xàtiva o la culminació del desdoblament de la carretera CV-60.

Send this to a friend