Un nou rumb per a Miquel Peidro

El guionista està treballant en una nova sèrie sobre Francisco de Borja

Un nou rumb per a Miquel Peidro
La seua filla, Neus Peidro, al costat de Miquel Peidro | Txuca Pereira

Una nova etapa comença per a Miquel Peidro. El guionista alcoià ja està de tornada a Madrid per a endinsar-se en la vida del jesuïta valencià Francisco de Borja. La seua aventura ja ha començat i es troba en la fase inicial d’aquest projecte. “Estem en un moment de desenvolupament, veient l’estructura d’aquest, els continguts que cal ficar…”, argumenta Peidro qui il·lusionat explica que aquesta idea rondava des de fa temps, ja que Francisco de Borja “és un personatge fascinant amb moltes contradiccions i una doble etapa: com a home d’estat i com a persona religiosa, la qual cosa li fa un personatge molt complex”, assegura.

Per això, a pesar que aquesta sèrie està pensada per a realitzar un nombre de capítols concret, el guionista explica que estan valorant la seua extensió, perquè “a mesura que et vas documentant, vas descobrint molts vessants que es podrien explorar”.

Aquest nou projecte, que està preparant al costat de BoomerangTV i la productora valenciana EOC, s’estrenarà en 2022 coincidint amb la commemoració del 450 aniversari de la defunció de Francisco de Borja.

Amb aquest nou rumb, Miquel Peidro deixa arrere les dues grans sèries diàries: ‘El secreto de Puente Viejo’ i ‘Acacias 38’, sèrie que acabarà a l’estiu. “No m’hauria agradat tancar la meua etapa amb el món de les sèries diàries. És un món que a mi m’agrada, és diferent i tens l’oportunitat de treballar amb moltes persones i donar treball a molta gent”, argumenta. Destacar que la seua filla Neus Peidro també està al costat del guionista en ‘Acàcies 38’. Actualment treballa a preu fet com a guionista de plató, “les circumstàncies són complicades i van sorgint novetats cada dia i cal anar reescrivint constantment. És una labor molt complicada que requereix de solucions immediates”, assegura el seu pare.
Malgrat aquest final, el guionista alcoià avança que ja estan plantejant projectes per a continuar fent sèries diàries.

Paral·lelament, Miquel Peidro té quasi acabada la seua novel·la d’humor ‘Pressentiments’, “no la puc finalitzar de moment. M’agradaria anar a algun poble de la regió de Múrcia per a conéixer-lo i per a poder descriure-ho bé”, però afig que diverses editorials ja l’estan avaluant.

Finalment, i quan la situació ho permeta, presentarà en els teatres de Madrid al costat de La Dependent una comèdia basada en la “política en general”. Molts projectes pendents que s’engloben en una sola persona la qual conclou que s’aniran donant a conéixer.

Send this to a friend