Un relat de terror amb la veu de Jordi Moreno

‘Análisi 08.00 A. M.’ és nova la història creada per l'alcoià

Un relat de terror amb la veu de Jordi Moreno
Des de fa uns mesos, Jordi Moreno ha aprés a editar els seus propis àudios de manera professional

En 2017, l’alcoià Jordi Moreno es va iniciar en el món literari i des de llavors no ha deixat el gènere de suspens. Després del seu llibre ‘No Te Des La Vuelta’ arriba una nova història escrita i narrada per aquest: ‘Análisi 08.00 A. M.’ “Aquesta és una història seleccionada entre moltes altres que tinc escrites. Vaig tardar al voltant d’un mes a acabar-la i va sorgir al meu cap quan vaig ser un matí a l’hospital”, explica el seu autor.

Un relat de terror i suspens que ha vist la llum de la mà de l’editorial ‘Angels Fortune Editions’. Moreno va començar amb ells narrant els Book-Trailes d’Ada De Goln i Isabel Montes, “la valoració positiva dels meus escrits i narracions va ser el tret d’eixida per a crear els Videobooks” i l’editora Isabel Montes és l’encarregada de l’edició del vídeo, triant prèviament les sensacionals imatges aportades per Jose Antonio Montes. L’autor i narrador assegura que el procés de gravar l’àudio és “dur, però enriquidor”, ja que ha aprés a usar un programa d’edició i a afegir música a les seues narracions. Per a viure aquesta experiència al màxim tan sols cal entrar en la web d’angelsfortuneditions.com i buscar el títol, comprar-lo, “i després l’editorial envia un enllaç de Youtube per a veure’l en qualsevol dispositiu. És molt important utilitzar auriculars per a viure millor l’experiència”, aconsella Moreno.

Amb aquesta nova tendència de narrar els llibres, els autors s’adapten a les noves generacions. Jordi Moreno opina que: “Llegir en físic, en ebook, o escoltar i veure els Videobooks, és donar-li riquesa a la cultura sense distincions, sense por de provar nous formats. I això sempre és bo i trencador”.

Send this to a friend