Un trimestre complet en el Teatre Calderón

Unes 23 iniciatives de teatre, música i dansa completen la programació

Un trimestre complet en el Teatre Calderón
L’actor alcoià Xavi Mira al costat de Joel Joan en ‘El gran comediant’.

EI Teatre Calderón d’Alcoi reobrirà les seues portes el 10 de setembre amb una programació d’alt nivell que portarà diverses propostes teatrals, musicals i de dansa, a més d’altres novetats especials. Per a començar, destaquen les representacions teatrals com ‘El gran comediant’ el dissabte 1 d’octubre, dirigida pel també actor Joel Joan, al costat de l’alcoià Xavi Mira.

Seguirà el programa la II Mostra de Teatre Amateur Ciutat d’Alcoi, els dies 14 i 16 d’octubre. El 14 també actuarà la companyia La Garnacha Teatre, amb l’obra ‘Los Cuernos de don Friolera’. Per a acabar, el dissabte 3 de desembre es representarà ‘Los Santos Inocentes’ i el 10 de desembre ‘Nadal a casa els Cupiello’.

MÚSICA I DANSA
En relació als esdeveniments musicals, destaca l’absència de les Tanxugueiras, que per causes d’agenda no els serà possible visitar la nostra ciutat finalment. Actuaran grups com la Nova Big Band, l’opera ‘La Boheme’, el músic valencià Vicent Torrent i diverses propostes de l’Associació de Amigos de la Música d’Alcoi. Respecte a la dansa, el Ballet de Kíev actuarà amb ‘El Lago de los Cisnes’ de Txaikovski, el 13 de novembre. El 25 de novembre serà el torn de la companyia Maduixa amb un espectacle de xanques, dansa i equilibri i, per a finalitzar, el 23 de gener, Marea Danza realitzarà l’espectacle ‘Rebelión’.

Per a acabar, el Teatre Calderón acollirà altres tres esdeveniments de diversa índole. El 10 de setembre Manos Unidas celebrarà la seua gala benèfica, el 21 d’octubre es presentaran els càrrecs de l’Associació de Sant Jordi i el 14 de desembre el certamen escolar de ‘Nadaletes’ de Cope Alcoi.

L’edil de Cultura, Raül Llopis, ha destacat la importància de la cultura a Alcoi i que “es tracta d’una programació molt variada i en la qual tenen cabuda des dels grups locals, el millor teatre nacional i autonòmic, igual que en la música i la dansa”.

Send this to a friend