Una altra prova de foc per a l’Alcodiam

Juga aquesta nit en una de les pistes més complicades

Ferran Formatjé va anotar quatre gols en la victòria de l’Alcodiam a casa del Rivas.

Amb el final de temporada a només cinc jornades, al Patí Alcodiam li espera el tram més complicat de la competició, la qual cosa en el vestuari blaugrana han denominat el Tourmalet, en al·lusió a l’ascensió més famosa del Tour de França. L’aperitiu va ser el partit de la passada jornada a casa del Rivas, que els de Lorenzo Pastor van saber solucionar amb una victòria per 4-7, la setzena en dèsset partits, però serà en aquesta jornada quan les rampes s’empinen de manera significativa en la visita que han de fer a la pista de l’Arenys de Munt, partit que es jugarà aquesta vesprada a partir de les set.

Els catalans són tercers però amb opcions encara de discutir-li la segona plaça a l’Alcobendas, del qual es troba a set punts amb un partit menys disputat. La visita del Patí Alcodiam representa per a l’Arenys de Munt una excel·lent oportunitat per a no despenjar-se i seguir agarrat a la possibilitat d’acabar segon.

El seu major enemic és la irregularitat. És capaç de derrotar 4-3 a casa a l’Alcobendas o perdre recentment com a local davant el Vilanova per 2-4. Va signar en la cinquena jornada un dels resultats més sorprenents de la competició en guanyar 2-11 en la pista de l’Alpicat.

Compte en les seues files amb una de les parelles d’atac més solvents de l’OK Plata. Entre Iván Morales i Jordi Pérez es reparteixen 46 dels 75 que porta aconseguits l’Arenys de Munt en aquesta lliga. “No serà gens fàcil, compta amb un equip molt jove i dinàmic que buscaran contra nosaltres ser els primers a guanyar al líder”, explica Lorenzo Pastor, tècnic blaugrana.

El Patí Alcodiam continua tenint la baixa per lesió de Carlos Cantó. Després d’enfrontar-se a l’Arenys de Munt, la lliga descansa dues setmanes i els blaugranes reprendran la competició rebent a casa a l’Alcobendas el 10 d’abril.