Una alumna de La Salle guanya el premi del 18é Concurs Digital Infantil d’Aqualia

Entre 6.600 treballs, on també hi ha set finalistes d'Alcoi

Moment del lliurament del premi a Mireia Boronat, en el col·legi La Salle.

El regidor d’Educació d’Alcoi, Alberto Belda, acompanyat del cap de servei d’Aqualia, Matías Serna, han entregat una tauleta a Mireia Boronat, alumna del col·legi La Salle, com a premi per resultar guanyadora de la 18a edició del Concurs Digital Infantil que any rere any organitza Aqualia per a conscienciar i educar als més xicotets sobre la importància de l’aigua i el treball que hi ha darrere d’obrir l’aixeta i disposar d’aigua de qualitat.

A més, han resultat finalistes Javier Parra Domínguez, del col·legi Esclaves Alcoi; Farah Balala Rojo, de Sant Roc; Pablo Montiel Blanquer, de Carmelites-La Presentació; Santiago Lago Guazzo, del col·legi Sant Vicent de Paúl; Adrián Soriano García Valor, de Salesians Sant Vicent Ferrer; María Botí Blanes, del José Arnauda; i María Martín Guillem, també de Sant Vicent de Paúl. Han rebut com a premi un smartwatch cadascun.

La 18a edició del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia ha resultat un èxit malgrat desenvolupar-se en el pic de la pandèmia i durant el confinament de famílies i xiquets. En total www.aqualiayods6.com ha rebut 6.600 treballs de tots els municipis en els quals l’empresa presta el seu servei. Alcoi ha sigut el municipi que ha registrat major participació.

Precisament la situació sanitària ha fet arribar més que mai el Concurs a les llars, acostant els continguts -100% digitals- i el coneixement sobre els ODS (Objectius del Desenvolupament Sostenible) i l’Agenda 2030 de Nacions Unides no sols als xiquets, sinó també als seus familiars i a la societat en general.

Send this to a friend