Una Cavalcada brillant retorna a Alcoi la màgia plena

Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat de nou la nostra ciutat per a fer realitat totes les il·lusions

Una Cavalcada brillant retorna a Alcoi
Melcior besa a una xiqueta durant la desfilada.

La plenitud ha tornat a la Cavalcada d’Alcoi amb el retorn dels besos i del contacte amb els Reis Mags, després que l’any passat no poguera ser possible a causa de la COVID-19 i de les limitacions que hi havia establides. Així, la nostra ciutat s’ha impregnat aquesta vesprada-nit de màgia i d’il·lusió de la mà de Ses Majestats, que han recorregut diversos carrers d’Alcoi, partint de la Zona Alta a les 18 hores.

Un dels moments clau d’aquest acte ha sigut l’Adoració, que també ha recuperat la normalitat després que l’aforament estiguera limitat en 2022. El naixement de la plaça d’Espanya ha sigut el focus de centenars de mirades, convertint-se, de nou, en un dels instants més emotius de tota la Cavalcada.

Un espectacular castell de focs artificials ha posat el fermall d’or al moment més esperat pels alcoians, després d’aquest temps a mig gas.

Els característics patges han pujat els paquets per les seues escales roges.

En aquest 2023, les entitats encarregades d’ajudar a Melcior, Gaspar i Baltasar han sigut la Cambra de Comerç, la filà Muntanyesos i Creu Roja. Els patges han tornat a ser part fonamental de la important labor dels Reis Mags, ajudant a repartir els paquets replets de regals, que han sigut pujats en les seues característiques escales roges.

L’emoció s’ha palpat en l’ambient des del principi fins al final, i és que, el 5 de gener, ha sigut, és i serà, un dels dies més màgics de l’any.

Send this to a friend