Una desena d’artistes homenatgen a Ovidi

Hui dissabte en el Teatre Calderón d'Alcoi

El Teatre Calderón acull aquest dissabte (19 hores) l’últim dels concerts homenatge pel 25 aniversari de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor. I serà amb la participació d’una desena d’artistes valencians entre els quals figuren els alcoians Hugo Mas, Júlia o Tito Pontet, el grup de la comarca El Diluvi, o la televisiva Samantha.
La situació derivada de la Covid-19 va fer que el concert s’ajornara, ja que al principi estava programat per al 6 de febrer. El concert està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i arriba amb totes les entrades venudes.
Aquest espectacle, que s’ha concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts, ja ha passat per escenaris com el Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló.
‘Homenatge 25+’ és un recorregut per la vida musical d’Ovidi, un reconeixement de diferents generacions de cantants i músics que busquen rescabalar la memòria de l’artista i una certa responsabilitat amb el país.
La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi.
El cartell d’artistes participants el completen el company i amic d’Ovidi Toti Soler, Miquel Gil, Botifarra, Clara Andrés i Pep Mirambell.

Send this to a friend