Una empresa de recuperació de vehicles clàssics gana Activa Àgora

Recentment ha finalitzat la huitena edició d'aquest programa

Una empresa de recuperació de vehicles clàssics gana Activa Àgora
Tots els participants del programa Activa Àgora.

En aquest segon semestre s’ha desenvolupat la VIII edició del programa Activa Àgora, en el qual es tracta de donar una oportunitat als emprenedors.

En aquesta ocasió, el Premi al Millor Projecte Activa Àgora ha sigut per a Gentlecar dels emprenedors Cristian Muñoz i Álex Giménez.

Gentlecar és una empresa de recent creació, que està especialitzada en la recuperació de vehicles clàssics, actuant sobre la tapisseria, pintura, xapa i motor, personalitzant, a més, els atributs del vehicle segons els gustos del client.

De nou, l’edició ha posat punt i final amb la presentació de sis dels set projectes empresarials participants. Per a això es va constituir una comissió formada per Natxo Gómez –FEDAC– i Javier Expósito –JOVEMPA– i la participació d’Alberto Belda –Ajuntament d’Alcoi–, assistits per l’equip del CEEI.

Les iniciatives que han format part d’aquesta huitena edició s’han emmarcat en sectors com la psicologia i ‘coach’ familiar, la comunicació integral de projectes i marques, la reparació, personalització i recuperació de vehicles clàssics, la producció audiovisual, la formació en la indústria del videojoc, el desenvolupament de continguts web i la fabricació de mobiliari.

Com és habitual, aquest programa ha inclòs sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals i de ‘networking’ que han tingut format presencial entre novembre i desembre.

Activa Àgora es duu a terme des de l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb FEDAC i el suport del CEEI i JOVEMPA.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació del consistori alcoià, Alberto Belda, destaca que aquest programa “és una eina clau per a fomentar l’emprenedoria, font importantíssima de creació d’ocupació com demostren les dades, tant en l’adscripció de nous autònoms com en la creació de pimes i micropimes”.

Gómez indica que aquestes iniciatives “permeten generar sinergies” i “posar en valor l’activitat emprenedora”.

Send this to a friend