Una empresa local crea un sistema de cremalleres intercanviables

Pròximament llançarà la seua primera col·lecció de sabates

Una signatura local crea un sistema de cremalleres intercanviable
El sistema innovador permet canviar les cremalleres fàcilment

Una nova empresa alcoiana ha nascut sota el nom de ‘Tom Bluck’. La nova marca de moda ha entrat de ple en el mercat tèxtil amb complements i tèxtils nous.

Aquesta empresa es caracteritza per la seua alta qualitat i a més, pel seu revolucionari sistema de cremalleres intercanviables. Un producte patentat i creat per la companyia ZTC, també alcoiana. “Aquest mecanisme és un sistema tècnic molt senzill i fiable, amb el qual s’aconsegueix intercanviar les cremalleres sense necessitat de descosir i cosir.

Es pot reemplaçar una cremallera amb un simple gest i així renovar-la si ha patit un trencament o simplement si es vol canviar de color o de disseny”, explica Carlos Fernández, creador d’aquest sistema.

Amb l’objectiu de simplificar l’acció de renovar una cremallera i poder reutilitzar i allargar la vida d’un complement o peça, la marca Tom Bluck afig un altre valor més en el procés de producció comptant amb artesans nacionals i de reconeguda reputació. “Som una empresa formada per sis companys, amb estudis superiors, universitaris i que hem tingut negocis propis i, per tant, coneixem les dificultats de desenvolupar una iniciativa empresarial, però unint les nostres experiències i esforç ho hem aconseguit”, explica Fernández.

Així, amb talent, esforç i il·lusió, aquesta marca està a punt de llançar la primera col·lecció de sabates ‘Tom Bluck Shoes’ amb cremalleres intercanviables. Un repte amb un avantatge que es diferencia en el món tèxtil: “la possibilitat que una peça siga potencialment reciclable, ja que disminueix l’impacte mediambiental ajudant a reduir la deixalla tèxtil en la gestió de residus”.

COL·LABORACIÓ AMB LA EASD
Tom Bluck ha comptat amb la Escola d’Art i Disseny Superior d’Alcoi amb la finalitat que els estudiants de Disseny de Moda coneguen aquest producte i creuen dissenys a partir de les seues cremalleres.

“La proposta de Tom Bluck ens va semblar molt interessant. El seu projecte és fonamental per a promoure el reciclatge i perdurabilitat dels productes. Creiem que la fusió entre la marca Tom Bluck i l’originalitat del disseny que aporten el nostre alumnat pot generar resultats brillants”, explica Mª Ángeles Fresneda, professora de l’escola.

Des de Tom Bluck asseguren que tenen al cap nous horitzons. De moment, tots aquells interessats poden conéixer el producte i al seu equip entrant en la web: www.tombluck.com

Send this to a friend