Una exposició recapta 6.026 euros per a SOLC

Una mostra homenatge a l'artista alcoiana Dori Cantó

Una exposició recapta 6.026 euros per a SOLC
Nando Moncho, María Jesús Cantó, María José Grau, Marcela Ripoll i Raül Llopis, en Fundación Mutua Levante.

El passat 15 de juny es va inaugurar en la seu de la Fundación Mutua Levante l’exposició artística ‘Dori Cantó. Una habitació pròpia’, amb la col·laboració de la Regidora de Cultura d’Alcoi i la Fundación Mutua Levante. En aquesta mostra s’homenatja l’artista alcoiana Dori Cantó i els beneficis de la qual han sigut donats per la seua família a les obres de l’Associació Comarcal d’ajuda en els tractaments del Càncer. Aquesta exposició ha aconseguit una captació de 6.026 euros gràcies a la venda a particulars de 16 obres de Dori, a més d’altres 8 obres adquirides digitalment. Per a aquesta iniciativa solidària també han col·laborat 29 artistes donant les seues obres.

D’aquesta manera, i gràcies a l’esforç col·lectiu de l’exposició, el passat 26 de juliol es va entregar finalment el donatiu a María José Grau, presidenta de l’Associació SOLC per part de María Jesús Cantó, germana de l’artista, a la qual acompanyaven el Regidor de Cultura, Raúl LlopisNando Moncho, Coordinador d’activitats de la Fundación Mutua Levante.

La família de Dori Canto ha volgut agrair i destacar a tots els particulars que han col·laborat perquè siga possible aquest donatiu amb la compra d’obres artístiques, per a posar en valor la gran labor que es realitza des d’associacions com SOLC. Raúl Lopis i Nando Monchó també han volgut destacar el gran èxit que ha tingut l’exposició, amb una gran afluència de visitants i també per la sensibilitat que han demostrat tots els artistes que han col·laborat donant les seues obres a la causa benèfica. Per tot això, l’exposició s’allargarà des del 22 d’agost fins al 13 de setembre en la Fundació Mútua Llevant perquè es puga continuar gaudint.

Send this to a friend