Una victòria del Deportivo amb molt de cap

Els blanc-i-blaus trenquen la seua negativa ratxa vencent 3-0 al At. Sanluqueño amb els gols de Mourad, Primi i Juanan

Els jugadors del l’Alcoyano celebren un gol. ALDEMAR

Cinc jornades després, l’Alcoyano ha pogut assaborir una victòria i posar de pas fi a la seua ratxa negativa vencent al At. Sanluqueño amb tres gols de cap. Els dos primers, obra de Mourad i Primi, en una espectacular arrancada de partit dels blanc-i-blaus, per a sentenciar Juanan en el minut 66 amb el tercer. Un triomf que posa tranquil·litat en l’horitzó blanc-i-blau després que el dimecres el Deportivo caiguera per aquest mateix resultat en la Nova Creu Alta.

Estava mereixent el Deportivo que per fi li isqueren les coses d’inici amb un gol que vinguera a recompensar la seua ambició amb un futbol sense pausa i vertical. Als quatre minuts, primer avís després d’un perfecte centre des de la dreta de Lillo que Juanan no dirigeix bé de cap i la pilota acaba fora quan l’ocasió era immillorable perquè els blanc-i-blaus s’hagueren avançat en el marcador.
Quatre minuts més tard, en el huit, una acció calcada a l’anterior, amb un precís centre de Lillo ara al segon pal, on aquesta vegada sí Mourad encerta a posar la seua cabotada lluny de l’abast de Falcón. Tot un golàs per a trencar la sequera blanc-i-blava i també la de l’hispà-marroquí.
Amb el Deportivo a tot drap, obligant a recular al At. Sanluqueño, ha vingut el segon de l’Alcoyano, també de cap. En el vint, Juanan envia des de la cantonada a l’àrea xicoteta on apareix Primi fent-se un buit entre un núvol de rivals i marcar de cap davant el deliri d’un Collao que li ho estava passant en gran amb el joc dels blanc-i-blaus.

El que ha vingut després amb 2-0 en el marcador no ha tingut res a veure amb el guió seguit pels blanc-i-blaus en els primers vint minuts. L’Alcoyano ha començat a deixar fer i el At. *Sanluqueño ha aconseguit sacsejar-se aqueix domini dels primers vint minuts en els quals els de Vicente Parras ha passat per damunt dels andalusos.

El partit ha entrat en una fase d’incertesa, en la qual el Deportivo se sentia còmode enfront d’un rival que tampoc acabava de fer un pas al capdavant en el qual ficara amb problemes als blanc-i-blaus. Quan semblava que no estava succeint res en el partit, ha vingut una altra acció a pilota parada, un nou córner a favor de l’Alcoyano que ha cabotejat Juanan en el segon pal, estrenant-se així el de L’Olleria aquesta temporada com a golejador.

A continuació, ha marxat Toni Gabarre i l’altre fitxatge blanc-i-blau en el mercat hivernal, Luis Castillo, ha fet el seu debut amb el Deportivo. Ara sí, el At. *Sanluqueño ha baixat definitivament els braços i per dues vegades Andy Escudero, en una acció individual, ha estat prop de fer el quart.

També Juanan, qui a cinc minuts del final, ha buscat sorprendre a Falcón amb una vaselina però la seua intencionada rematada s’ha anat per damunt del travesser. El marcador ja no s’ha mogut, si bé el Collao ha pogut festejar una victòria de lliga que no assaboria des de finals de novembre passat enfront del Cornellà. Es trenca així una ratxa negativa de cinc jornades sense guanyar. El dissabte, una altra final, ara en La Condomina enfront del UCAM Múrcia a les cinc de la vesprada.

Fitxa tècnica

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi (78′ Raúl González), Carlos Blanco, Pablo Carbonell, Dani Vega (78′ Imanol), Fran Miranda, Juanan, Andy Escudero (85′ Antón), Mourad (85′ Juli) i Toni Gabarre (67′ Luis Castillo)

Atlético Sanluqueño: Falcón, Edu Oriol, Navas, Navarro (78′ Chicho), Ramón Riego, Adrián Armental (78′ Dani Guiza), Lolo González, Theo García (78′ Canillas), Hassane (65′ Alfonso), Toni García (65′ Miguelete) i Lucas Gaucho

Àrbitre: Lax Franco (Murcià). Va amonestar als locals Mourad i als visitants Lucas Gaucho i Hassane

Gols: 1-0 (min. 8) Mourad. 2-0 (min 20) Primi. 3-0 (min. 66) Juanan.