Una volta del públic al Collao amb cabreig

El club ha demanat perdó pel mal estat de la instal·lació

Es pot comprovar la deterioració que arrossega la instal·lació.

No tot van ser alegries en el retorn dels afeccionats al camp del Collao després de set mesos amb les portes tancades al públic per les restriccions a causa de la crisi sanitària. Més d’un soci –només van tindre accés aquells seguidors blanc-i-blaus que han retirat el carnet– es va emportar les mans al capdavant després de veure l’aspecte de descuit que presentava el feu alcoianista.

Alguns no donaven crèdit al que estaven veient, amb brutícia acumulada per tots els costats, amb restes encara de l’últim partit que es va jugar al març passat i un preocupant avançat estat de deterioració que presentaven no sols les zones de seients, també les condícies i altres elements com els d’il·luminació.

Un altre motiu de queixa va ser la desorganització que va acompanyar l’accés dels afeccionats a l’interior del recinte, amb socis als quals no se’ls va deixar entrar malgrat tindre a la mà el carnet i la invitació a la trobada.

El que anava a ser una festa, un motiu de satisfacció perquè després de tant de temps es tornaven a obrir les portes del camp a l’entrada de públic, va derivar en indignació i seriosa preocupació davant la sorpresa de trobar-se una instal·lació tan emblemàtica de la ciutat en aqueix estat de deixadesa.

La situació va arribar a tal punt, que ha obligat l’Alcoià a haver d’eixir públicament a demanar disculpes a tots els abonats que van acudir el dissabte a presenciar la celebració del 42 Trofeu Ciutat d’Alcoi, ratificant en el seu comunicat que “algunes zones de les graderies i serveis no es trobaven en condicions òptimes d’utilització”.

Com a justificant a tal despropòsit, en la nota s’aclareix que “han de saber que en l’estadi no accedia el públic des del mes de març i que se li va comunicar al club amb tan sols 48 hores d’antelació a aqueix partit que podien accedir un màxim de 1.000 persones. L’escàs personal del qual disposa l’Alcoyano va centrar tot el seu esforç i atenció a delimitar i marcar les zones en les quals es podien situar els afeccionats en compliment del protocol Covid-19. També l’Esportiu es troba immers en la renovació de la megafonia de l’estadi, una reivindicació plantejada des de fa diverses temporades pels socis, d’aquí ve que en el passat Trofeu Ciutat d’Alcoi no es poguera escoltar l’himne, ni les alineacions, ni els pertinents canvis”.

PLA DE MILLORA
Més endavant s’afig que “és competència de l’Alcoyano vetlar pel compliment del conveni de col·laboració subscrit amb l’Ajuntament d’Alcoi, i on queda evident que l’entitat esportiva local ha de vetlar per les instal·lacions que es troben en bon estat, per al que han de realitzar-se les tasques de manteniment i conservació de la instal·lació que garantisquen aquesta obligació. En les pròximes dates l’Alcoyano prepararà i presentarà a l’Ajuntament d’Alcoi un pla específic per a la millora, manteniment i conservació del camp, per a la seua supervisió i tot això amb la intenció que els seus abonats puguen gaudir en condicions normals de les seues instal·lacions quan comence la temporada esportiva”.

Finalment, s’especifica que “a més de resituar i restituir les cadires deteriorades, és intenció del club subscriure un conveni de col·laboració amb una entitat de voluntariat local perquè col·laboren en les tasques de manteniment i neteja de les graderies i els serveis de la instal·lació esportiva. L’Alcoyano escometrà aquestes actuacions de manteniment i conservació, sempre amb la supervisió de l’Ajuntament d’Alcoi, que és el titular de la instal·lació, i complirà totes les obligacions que en aquesta matèria queden reflectides en el conveni de col·laboració subscrit entre totes dues entitats i que es troba en vigor. És per tot això, que l’Alcoyano es compromet a millorar l’aspecte general i la neteja de les instal·lacions per a les pròximes trobades”, conclou.

AMISTÓS CONTRA EL MURCIA
D’altra banda, l’Alcoyano no desaprofitarà el cap de setmana després de confirmar-se l’ajornament del derbi per un parell de positius en la plantilla de l’Hèrcules i aquest matí disputarà un amistós contra el Murcia, que també s’ha vist obligat a suspendre el seu debut de lliga enfront del Recreatiu Granada per catorze afectats per Covid-19 en el filial granadí. El partit serà aquest matí a les 12 en el Collao i a porta tancada al no complir-se el termini exigit per Sanitat per a sol·licitar la presència de públic en el camp.

Send this to a friend