Unes 5.000 persones ja han comprat els Bons Consum durant la primera setmana disponibles

Es podran utilitzar fins al 24 de setembre

Unes 5.000 persones ja han comprat
Oficina de comerç d’Alcoi, situada al carrer Sant Francesc. ARXIU

La venda dels Bons Consum que es va iniciar el passat 13 de juliol avança a bon ritme. Segons han comunicat des de la regidoria de Comerç, la primera setmana que han estat disponibles ja s’han venut més de 420.000 euros en bons, la qual cosa es tradueix en què 5.000 persones ja els han comprat.

Des de la regidoria recorden que amb aquests bons se subvenciona la meitat de les compres realitzades als establiments adherits i que l’impacte econòmic total que s’estima arriba als 1.500.000 euros. En concret, es poden adquirir fins a un màxim de 100 euros en bons per persona, dels quals els consumidors només paguen 50.

El vicealcalde i regidor de Comerç i Consum, Àlex Cerradelo, es mostra satisfet pel gran acolliment i destaca que els canvis introduïts enguany estan permetent que més gent puga accedir als bons.

Així, en aquesta nova edició s’han destinat més recursos econòmics i s’ha augmentat el temps que els bons estaran disponibles, ja que es podran utilitzar fins al 24 de setembre, el que suposa un total de 74 dies.

Cerradelo afig que «els Bons Consum són una oportunitat per a dinamitzar el comerç de la nostra ciutat, una de les prioritats del nou govern municipal». Per això, anima als consumidors a continuar adquirint els bons i a apostar pel comerç local d’Alcoi.

Send this to a friend