Unión Alcoyana ‘adorna’ el Nadal de 2.500 llars

Per a la iniciativa s'ha comptat amb les entitats esportives locals amb les quals col·labora la companyia

Unión Alcoyana adorna el Nadal
Els xicotets del Club Judo Alcoi amb els adorns de l’arbre.

Per a Unión Alcoyana Seguros, el Nadal és temps de bons desitjos, d’optimisme. De trobar-se amb els éssers més estimats i amb els amics. És temps de somriures i de mirar cap al futur amb esperança.

I, per descomptat, el futur el representen els xiquets i amb ells, i més en concret amb els joves esportistes d’Alcoi, la companyia asseguradora ha volgut compartir una iniciativa nadalenca que ha dut a terme recentment.

La idea ha consistit a regalar un total de 2.500 jocs d’adorns nadalencs per a penjar-los en els arbres de cada llar i reviure de nou la il·lusió del Nadal. Per a això, la companyia ha comptat amb les entitats esportives amb les quals col·labora tots els anys.

C.D. Alcoyano, PAS Alcoi, Unión Alcoyana F.S., Club Atletisme Alcoi, EEMA. Jocs Esportius Municipals, Micromarató de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros, Club Bàsquet Joventut d’Alcoi, Club BMX Alcoi, 226ERS-Endurance School, Club Judo Alcoi, Club De Natació Alcoi i Ciudad de Alcoy Femení, han sigut les entitats a les quals s’ha fet partícips de la iniciativa.

Send this to a friend