Unión Alcoyana concedeix ajudes a huit entitats

Dins de la II edició de ‘Agent Solidari’

Unión Alcoyana concedeix ajudes a huit entitats
Una de les guanyadores: Asociación Desarrollo Sociosanitaria Tabarca.

Unión Alcoyana Seguros dona principi a la segona edició de “Agent Solidari”, un programa destinat al suport d’entitats de caràcter social i que treballen per a l’ajuda dels altres. Aquesta edició va donar principi a la fi de desembre i ha tingut un important acolliment, rebent-se una gran quantitat d’iniciatives socials. Després del procés de recepció i valoració de totes les sol·licituds, han sigut triats huit projectes que han rebut 1.000 euros cadascun.

Uns dels punts més interessants d’aquest projecte està en la xarxa de mediació d’Unión Alcoyana Seguros, on els propis mediadors, en contacte directe amb els veïns de la seua localitat, poden proposar quins col·lectius són els més susceptibles de rebre aquestes ajudes. La iniciativa per tant, té una gran acceptació ja que els fa sentir partícips de les ajudes que es presten a persones del seu entorn. A més, són els propis mediadors de cada localitat els encarregats d’entregar els xecs a les entitats guanyadores, en nom d’Unión Alcoyana.

Els projectes beneficiats són: Asociación Desarrollo Sociosanitaria de Tabarca, un centre d’atenció a persones sense llar; Centre de Dia AFA Teulada-Moraira, per a famílies amb persones amb alzhéimer; Càritas Parroquial Verge del Consuelo d’Altea; Cometas y Sonrisas, integració per a xiquets en risc d’exclusió; Vega Baixa Acoge, per a persones migrants i refugiats; AFA Xixona CCC, per a famílies amb persones amb alzhéimer; Càritas interparroquial de Sant Vicent del Raspeig i Fundació Alzheimer Salomé Moliner.

Send this to a friend