Unión Alcoyana estableix noves mesures preventives

Des d'Unión Alcoyana Seguros recomanen realitzar el pagament amb targeta o amb qualsevol altre mitjà digital

Unión Alcoyana estableix noves mesures preventives
Façana de la companyia de segurs Unión Alcoyana Seguros

Amb les noves mesures enfront del Covid, Unión Alcoyana Seguros limita l’horari d’atenció al client en les seues sucursals i estableixen de nou el mecanisme de cita prèvia que ja van implantar durant el confinament. Per aqueix motiu, han habilitat de nou el número de telèfon 965540099 (o al número gratuït 800888888 en cas d’urgència). El nou horari de les sucursals és de 9 de demà a 12 del migdia. De la mateixa manera, les oficines centrals romandran tancades fins al pròxim 5 de febrer, data en la qual es revisaran les mesures de contenció implantades.

A més, estan donant prioritat a l’atenció de persones majors de 65 anys i han limitat l’aforament a una persona per cada empleat que hi haja en la sucursal.

D’altra banda, des d’Unión Alcoyana Seguros recomanen realitzar el pagament amb targeta o amb qualsevol altre mitjà digital per a evitar en la mesura que siga possible el pagament en efectiu.

En aquest context, recorden les eines digitals i telemàtiques a la disposició dels clients, que permeten resoldre la major part de les gestions amb la companyia, “eliminant així possibles desplaçaments i reduint el nivell d’exposició al contagi”.

“En Unión Alcoyana Seguros, la nostra prioritat és mantindre la seguretat de tots els que formem part de la companyia, des d’empleats, mediadors i col·laboradors fins als clients, així com donar continuïtat al dia a dia amb la major normalitat possible”, expliquen en un comunicat.

Send this to a friend