Vectalia, triada Empresa de l’Any en el sector del transport

L'elecció s'ha realitzat després d'un examen a quasi una desena de grups espanyols de transport

Antonio Arias, Conseller Delegat de Vectalia, i a José Luis Romillo, director general del grup, van rebre el guardó.

Vectalia ha sigut triada Empresa de l’Any per la revista Autobusos i Autocars. L’acte de lliurament del premi es va celebrar dimecres passat en la Institució Firal de Madrid (IFEMA). El Jurat dels Premis ‘Les Empreses de l’Any‘, patrocinat per Volvo, ha valorat tant la qualitat del servei oferit, com la implantació de noves tecnologies, les iniciatives posades en marxa, l’expansió internacional, la diversificació empresarial o els anys de dedicació als viatgers i a la resta de la societat, entre molts altres aspectes. L’elecció s’ha realitzat després d’un examen a quasi una desena de grups espanyols de transport que operen serveis de transport regular, discrecional i urbà.

El director de la revista, Miguel Sáez, va entregar el guardó a Antonio Arias, Conseller Delegat de Vectalia, i a José Luis Romillo, director general del grup, en un acte reduït a causa de l’actual situació sanitària. Els premis enguany han tingut una única categoria a causa de la pandèmia del coronavirus. En el seu discurs Antonio Arias va voler “compartir i fer extensible a totes les empreses d’autobusos i autocars aquest reconeixement, perquè totes i cadascuna d’elles són empreses de l’any pel seu treball i tenacitat durant aquests mesos”.

L’esperit d’aquest guardó, que compleix 29 edicions, és el de contribuir al fet que “es reconega la labor de les empreses espanyoles de transport. Al nostre país existeixen moltes companyies d’autobusos bolcades a aconseguir la màxima satisfacció dels passatgers des de fa dècades que, per desgràcia, són unes grans desconegudes per al gran públic”. A més, la revista Autobusos & Autocars està elaborant un Número Especial sobre la flamant ‘Empresa de l’Any 2021’, que eixirà publicat en uns dies.

Send this to a friend