Vedruna acaba com a líder de la lliga més disputada dels últims anys

El líder Vedruna es va imposar 3-5 a l'Independent en un partit que va ser una muntanya russa de sensacions

El CDC va guanyar i va trencar la bona ratxa del Pista | Aldemar

La lliga més disputada dels últims temps va tancar l’any amb el Vedruna com a líder. Això sí, amb un nodrit grup de fins a cinc perseguidors trepitjant-li els talons. L’emoció està en tot l’alt i perquè no falte de res, el nou any arrancarà amb un duel d’alta volada entre Vedruna i CDC, els dos primers classificats. Per a seguir la línia d’un campionat on ningú baixa la guàrdia, el At. Salesià tornava a protagonitzar la sorpresa de la jornada. Si la setmana anterior va ser capaç de remuntar un 3-1 advers al Cocentaina per a acabar empatant a tres, en aquesta jornada li va posar les coses molt difícils a l’Imperial que per dues vegades va ser per davall i finalment va poder arrapar un empat a dos. El Cocentaina va derrotar 0-3 al Plana amb un ‘hat trick’ de Pablo Alzina en la segona part.

El líder Vedruna es va imposar 3-5 a l’Independent en un partit que va ser una muntanya russa de sensacions. D’un 0-2 es va passar a un 3-2 en l’arrencada del segon període, per a en cinc minuts el Vedruna anotar tres gols amb els quals va sentenciar la trobada. El CDC va véncer 4-1 al Pista amb tres gols en el segon període i el Esides Caramanchel va derrotar 1-2 a un Sant Roc que es va avançar en el marcador a la mitja hora de joc.