VerdCel en el seu concert més especial a Alcoi

‘SOS. Memòria d’una pandèmia’ és una obra nascuda durant el confinament

VerdCel en el seu concert més especial a Alcoi
Imatge del concert del dijous en el Calderón | Xavi Terol

El Teatre Calderón d’Alcoi va acollir el dijous vesprada el concert més especial de VerdCel. Un espectacle únic que va suposar el retorn de la música en directe a la ciutat.

Es tracta d’un muntatge polièdric que mesclava diferents maneres d’expressió escènica, per a així poder arribar a l’espectador a través de diversos sentits i llenguatges. Va haver-hi cançons, amb música i lletra, textos declamats, projeccions i art en directe, al costat de dansa contemporània i una cuidada escenografia en col·laboració amb Josep Castells.

‘SOS. Memòria d’una pandèmia’ és una obra nascuda durant el confinament. Es basa en les cançons incloses en el llibre-CD creades per Alfons Olmo acompanyat d’un equip multidisciplinari: Rusó Sala, Dídac Rocher i Enric Hernàez (veus); Ana Hierro (dansa) i Daniel Olmo (projeccions). “SOS ha nascut des del confinament i la complicitat, amb l’esperit d’acompanyar-vos en aquesta travessia per la pandèmia de la Covid-19, compartint el nostre ofici, per a trencar totes i tots junts els murs de l’aïllament”, assegurava l’alma mater de VerdCel.

Send this to a friend