VerdCel torna a l’escenari per a presentar el seu disc

Les entrades ja estan disponibles en la plataforma digital ticketalcoi.com

VerdCel torna a l'escenari per a presentar el seu disc
Aquest dijous el Teatre Calderón

Aquest dijous el Teatre Calderón (19,30 hores) acollirà un concert molt especial per al grup VerdCel. Un esdeveniment únic i ple d’esperança, ja que suposa la seua tornada a la música en directe i a Alcoi, amb un espectacle únic. Tot l’equip que l’acompanya, desplegarà el seu particular SOS artístic i personal, una oportunitat per a poder escoltar l’obra, nascuda durant el confinament, i veure’l en totes les seues dimensions. Les entrades ja estan disponibles en la plataforma digital ticketalcoi.com.

‘SOS. Memòria d’una pandèmia’ és un espectacle polièdric, mescla diferents modes d’expressió escènica, per a així poder arribar a l’espectador a través de diferents sentits i llenguatges. L’objectiu és aprofundir més en el missatge i potenciar l’emotivitat del recital.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE-CD
El concert serveix de presentació del treball artístic, musical, plàstic i literari de VerdCel. Està basat en les cançons incloses en aquest nou treball (Llibre-CD) creat en temps de la crisi sanitària, obra (composicions, lletres i direcció) d’Alfons Olmo Boronat (Alcoi, 1976) amb l’equip que l’acompanya.

Send this to a friend