Vicent Gisbert recitarà La Súplica a la Mareta

En les festes del 2022

Vicent Gisbert recitarà La Súplica a la Mareta
Vicent Gisbert és membre del Grup de Danses Cocentaina

Dins dels actes de les Festes Patronals de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina va tindre lloc el passeu 20 d’abril l’elecció de la persona que declamarà La Súplica a la Mareta durant els festejos del pròxim any 2022. El sorteig va tindre lloc a la Parròquia de Santa Maria, davant la icona de la Verge del Miracle, i la sort va voler que l’agraciat fóra Vicent Gisbert Ferrer.
La Suplicant d’enguany, Celia Torregrosa, va ser l’encarregada de remoure els paperets inclosos dins d’una bossa i la seua mà innocent va triar a Vicent Gisbert d’entre el total de set persones candidates que s’havien presentat per a portar avant aquesta tasca l’any vinent. Cal assenyalar que Vicent Gisbert és membre del Grup de *Danses Cocentaina, entitat que fins i tot ha arribat a presidir, al mateix temps que li professa una gran devoció a la patrona contestana. A més participa de manera activa en les celebracions, especialment en aquelles on balla el grup com en els Aplecs de Danses dedicats a la patrona contestana o els balls que acompanyen el moment de besar la icona quan finalitza cada any el retorn processional de la patrona des de Santa María fins al seu Monestir.
Des de la Pía Unión Mare de Déu del Miracle confien en el fet que en 2022 les Festes Patronals puguen reprendre el seu format habitual després que enguany la crisi sanitària de la Covid-19 haja obligat a realitzar un programa d’actes adaptat a les circumstàncies i diferent.

Send this to a friend