Vicent Molina, alcaldable de Compromís en Muro

El candidat va ser presentat aquest divendres amb l'aposta de "reiniciar" i "reactivar" el teixit associatiu i industrial

Vicent Molina, alcaldable de Compromís en Muro
Acte de presentació del candidat de Compromís a Muro.

Compromís per Muro ha presentat en un acte públic a Vicent Molina com a candidat a l’alcaldia per a les eleccions del pròxim any. Molina, que va estar acompanyat pel portaveu del partit en el Congrés dels Diputats i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Joan Baldoví; la directora general de l’Ivace, Júlia Company; i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, va apel·lar el divendres, en la presentació, al suport dels ciutadans per a aconseguir “reiniciar” i “reactivar” al municipi, tant a nivell associatiu com industrial.

A l’acte també van acudir companys de partit, simpatitzants, amics i familiars, en una trobada que va tindre lloc a la Casa de Ferro de la localitat. En aquest, Molina va indicar que “hem de ser capaços de reil·lusionar a les nostres veïnes i veïns i fer que el maig vinent l’opció de bon govern siga Compromís”.

Per a això, l’alcaldable aposta per la participació ciutadana, concretament al·ludeix a “redinamitzar” el teixit associatiu, així com a “reindustrialitzar” el municipi. En aquest sentit ha assenyalat que, “hem de ser capaços d’atraure a empreses modernes i sostenibles, així com mantindre les que ja estan, donant possibilitats al fet que nostres veïns i veïnes es queden, i siga amb garanties de benestar i satisfent les seues necessitats”.

Finalment, Molina es va comprometre treballar al costat del seu equip amb “constància” i “resistència”, amb la finalitat d’aconseguir “un Muro que torne a ser referent a la comarca i del qual tots ens sentim orgullosos”.

Advertisements

Send this to a friend