Víctor González no correrà el Dakar 2022

L'alcoià confia que en algun moment participarà en aquesta carrera com a pilot

Víctor González no correrà el Dakar 2022
Víctor González en el seu debut en la passada edició del Dakar.

Víctor González haurà de conformar-se amb veure des de casa la carrera més dura i mediàtica de quantes se celebren a tot el món. El nostre particular ‘dakariano’ no podrà reeditar l’èxit de gener passat quan es va erigir en el primer alcoià a convertir-se en ‘finisher’ al Dakar. “No ha sigut una qüestió esportiva, el problema és econòmic. Lamentablement la dimensió d’aquesta prova requereix d’un gran esforç a tots els nivells i finalment no s’han acabat de donar les condicions necessàries per a estar en la línia d’eixida de la pròxima edició com era el meu desig”, assegurava aquests dies amb resignació.

Víctor González havia sacrificat la seua presència aquesta temporada en el Campionat d’Espanya de Rallyes Tot Terreny, on era un pilot habitual en els últims temps, per a centrar-se en aconseguir que es donaren totes les circumstàncies per a tornar al desert.

Una participació que semblava perfectament encarrilada al començament d’octubre passat quan anava a ser el copilot d’un pilot top dins dels SSV o buggies, el català Gael Queralt, líder destacat del Campionat d’Espanya i també ‘finisher’ al Dakar 2021, en el prestigiós Rallye del Marroc, prova puntuable per al Mundial de raids i amb la mateixa organització del Dakar.

Una posada en llarg que va acabar torçant-se precisament en l’escenari que anava a beneir un equip amb objectius molt ambiciosos en la prova amb més repercussió mediàtica dels raids a nivell mundial. “No va eixir com esperàvem. En el món del motor la part econòmica té un pes molt important i no cal donar-li més voltes a l’assumpte. Vam ser fins al Marroc amb una il·lusió molt gran, havien posades moltes expectatives però les coses no són moltes vegades com un desitja”, ha confessat l’alcoià.

Després del dur colp, va decidir reprendre la seua relació amb el Nacional de Rallyes Tot Terreny aportant el seu granet d’arena en l’última carrera celebrada recentment a Sevilla. Víctor González va contribuir al fet que el pilot valencià Kike Reyes es proclamara campió d’Espanya en la categoria T3, la que inclou als buggies lleugers.

TORNAR EN 2023
Ara espera no passar-ho mal veient diàriament els resums televisius del Dakar 2022, quan un any abans va ser protagonista d’una carrera en la qual va aconseguir acabar en el Top-20 de la general de la seua categoria en buggies.

“Se’m farà rar, ho vaig tindre a prop però caldrà començar a pensar en el Dakar de 2023. Em queda l’espina clavada de no haver participat en aquesta edició. Mantinc molt ferm aqueixa il·lusió d’algun dia córrer el Dakar com a pilot. No sé si serà en 2023 o en una altra edició, el que tinc clar és que ho aconseguiré en algun moment de la meua vida”, va revelar.

Send this to a friend