Victoria del Deportivo en el dia que el Collao ha tornat a rugir

Segona victòria consecutiva de l'Alcoyano aquesta temporada
Jugada del partit jugat hui al camp del Collao. ALDEMAR
Segona victòria consecutiva de l’Alcoyano en el dia que el Collao ha tornat a rugir i s’han escoltat una altra vegada el càntic tan arrelat de “Deportivo, Deportivo!”. Un triomf per 1-0 molt important que afona definitivament al Atzeneta en la cua de la classificació i que per contra situa als blanc-i-blaus en quarta posició a un punt del tercer. Bon partit dels de Vicente Parras, en tot moment amb les idees molt clares, encara que al final ha sigut una victòria patida, amb el Deportivo jugant els últims vint minuts amb un menys per una rigorosa expulsió de Raúl González, que en la seua estrena com a capità ha fet l’únic gol del encontre en el minut 18, de cap i a l’eixida d’un córner. El dijous torna la Copa al Collao. El Laredo serà el rival en la primera eliminatòria (20,15 hores).
El Deportivo, que va jugar d’eixida sense Jony Ñíguez per sanció ni Juli, que es va ressentir de la seua lesió en l’entrenament del dissabte, va entrar molt ficat al partit, ofegant amb la seua pressió a l’Atzeneta i projectant-se amb perill a l’àrea rival. Eixos bons minuts inicials van culminar amb el gol de Raúl González en l’estratègia, a l’eixida d’un córner llançat des de la dreta per Jordán que el hui capità va culminar de manera impecable, elevant-se per damunt de tots i girant el coll perquè la pilota es colara lluny de l’abast del meta Lucas.
Després d’aquest colp, l’Atzeneta va buscar reaccionar i sacsejar-se del domini inicial de l’Alcoyano, però davant es va trobar a un rival amb les idees clares i molt ben situat sobre el camp. En ple arravatament visitant, els de David Albelda van arribar a llançar fins a tres córners consecutiu encara que tot va quedar en res, ja que els de Vicente Parras van tornar a la càrrega, si bé és cert sense la claredat i la contundència del principi. En el 37, una altra acció de Mourad similar a la que va donar peu al gol de la victòria a casa del Peña Esportiva, l’hispà-marroquí acaba cedint arrere però no hi ha ningú que acabe espentant la pilota al fons de la porteria.
Finalment el marcador no s’ha mogut però el Deportivo  s’ha fet creditor a aquest avantatge en el marcador. A volta de vestuaris, l’Atzneta ha buscat revertir la situació tractant de prendre la iniciativa però davant s’ha trobat amb un rival amb les línies molt avançades tractant de provocar l’error en la passada. Això ha arribat en el minut 53, Camacho recupera una pilota i el seu tret obliga el meta Lucas a estirar-se i lluir-se llançant-se al sòl. Un minut després, qui ha estat molt prop d’aconseguir el segon i posar la rúbrica al seu excel·lent partit ha sigut Mourad amb un tret des de la frontal que ha acabat estavellant-se en el travesser.
Ha sigut quan Vicente Parras ha tractat de refrescar les bandes amb les entrades de Ruba i Ángel per Alberto Rubio i Camacho. La millor ocasió visitant no ha arribat fins al minut 62, la pilota li cau a Javi Serra qui tracta batre a José Juan però en la trajectòria de la pilota va acabar creuant-se Jordán acabant la jugada en córner. El partit després ha entrat en una fase anodina trencada per la rigorosa decisió del col·legiat de mostrar la roja directa a Raúl González per una entrada en la línia divisòria dels dos camps. La graderia ha començat a cridar i han aflorat els nervis sobre la gespa, una situació que ha tractat d’aprofitar l’Atzeneta amb més cor que una altra cosa. Al final, satisfacció plena, victòria, bon partit de l’Alcoyano i tornada del públic al Collao en l’últim partit de lliga de l’any. El dijous torna la Copa amb la primera eliminatòria enfront del Laredo a les 20,15 hores.FITXA TÈCNICA
Alineacions

Alcoyano: Jose Juan, Jordán, José Solbes, Raúl González, Pablo Carbonell (73′ Primi), Alberto Rubio (54′ Ruba), Diakité, Camacho (54′ Ángel), Ramón (67′ Jona)y Mourad
Atzeneta: Lucas, Paco Sáez, Enrique (78′ José Manuel), Paco, Kike Ferreres, Javi García, Jesús Rubio )67′ Chiristian Albert), Moscardó (67′ Iosu Villar), Nemesio (54′ Javi Serra), Ayo y Carlos Esteve
Árbitro: González Campo. Amonestó a los locales Pablo Carbonell, Diakité y Ángel y al visitante Moscardó. Expulsó con roja directa (min. 71) a Raúl González.