Vida nova per al CF Ciudad Alcoy de Diego Jiménez

L'ex de l'Alcoyano debuta en la banqueta en primera regional amb un projecte renovat

Serà la tercera temporada en Primera Regional amb una plantilla renovada i amb molta presència de canterans.

Nova vida per al CF Ciudad Alcoy. En el seu quart any com a projecte de pedrera local compta amb el gran atractiu de veure en una banqueta a Diego Jiménez, que després d’un parell d’anys allunyat del món del futbol després de la seua retirada ha decidit fer el pas i estrenar el seu full de serveis com a entrenador.

Com en la seua etapa de jugador buscarà modelar-se com a tècnic a foc lent, començant des de baix i posant el comptador a zero amb un projecte on tot és nou i en el qual la seua mà es deixarà notar des del primer moment.

Per a l’ex de l’Alcoyano ha sigut un estiu de molta faena on ha hagut d’armar una plantilla totalment restaurada. Del passat curs només queden Fernando Eugenio, Torró i Trenzano, el capità, que és l’únic jugador que encara segueix d’aquella plantilla que va començar en Segona Regional fa tres temporades. Destaca l’alta presència de productes propis, formats en la pedrera del CF Ciudad Alcoy, que ara fan el salt al primer equip procedents del juvenil.

Són els casos de Guillem, porter; Cayado i Mauro Belda, defenses; Franklien, Sergi Sirvent i Adrián Vicens, migcampistes; Pau i Rafa Palmer, davanters. Huit en total. La resta d’incorporacions són fitxatges. Entre les altes més destacades, significar el central Carles Salas, que després de passar per la pedrera de l’Alcoyano aquesta passada temporada va ascendir amb el la Vila Joiosa a Tercera Divisió. Un altre nom important és el de Navar Martí, procedent del Benigànim, també amb passat blanc-i-blau.

Del Contestano s’han incorporat, els defenses Nico i Marcos Serra, també van passar per la pedrera de l’Alcoyano, els davanters David Francés, Álvaro Molina i David Lledó i el migcampista Sergio, mentre que del futbol local arriben el porter Gabi (Sant Roc) i el migcampista Hamza (Independent), que torna al club en el qual ja va estar.

El CF Ciudad Alcoy jugarà per tercer any consecutiu en Primera Regional. Se sap que l’inici de la temporada està previst per al pròxim cap de setmana però encara no hi ha calendari.

Send this to a friend