Vídeo mapping sobre la façana de l’església de Sant Jordi

La projecció, en 3D, està prevista en diverses sessions demà, el dissabte, i el diumenge

Vídeo mapping sobre la façana de l'església de Sant Jordi
La projecció es veurà sobre la façana del propi temple. | ARXIU

En el marc de les celebracions del centenari de l’església de Sant Jordi, l’Associació de Sant Jordi (ASJ) ha programat un vídeo mapping de la història del citat temple.

Aquest esdeveniment finalment tindrà lloc aquesta setmana, concretament demà dia 19 –a les 19 i 20 hores–; el dissabte 20 –a les 19, 20 i 21 hores–; i finalment, el diumenge 21 a les 19 hores.

Es tracta d’una projecció en 3D, pionera a Alcoi, ja que no s’ha fet anteriorment, que es veurà sobre la pròpia façana del temple del patró.

Aquesta iniciativa es va presentar a la fi del mes d’octubre, i a través d’ella es donarà a conéixer la història de l’església de Sant Jordi, partint de la batalla que va guanyar Sant Jordi, pel qual se’l va nomenar patró de la ciutat, la pròpia edificació del temple i les modificacions que s’han realitzat al llarg de la seua història.

Aquesta projecció, amb un impactant efecte visual, requereix que no hi haja contaminació lumínica, d’ací, els horaris estipulats per a realitzar-la.

Indicar que aquesta idea, hauria d’haver-se dut a terme el mes d’abril passat, però no obstant això, la situació sanitària ho va impedir.

En aquesta iniciativa, participen la pròpia Associació de Sant Jordi, l’Ajuntament d’Alcoi, Mutua Levante i Unión Alcoyana.

Send this to a friend