Vila, Fombona i Benito Pérez, líders en la Pujada a Les Revoltes d’Ibi

En l'autonòmic, Humberto Janssens s'emporta la victòria en la Fase A, avantatjant en una centèsima a Carlos Archiles.

líders en la Pujada Les Revoltes d’Ibi
Un dels vehicles participants

A les 11 del matí, donava inici la mànega d’Entrenaments Opcionals de la Pujada a ”Les Revoltes d’Ibi” Trofeu Vila del Joguet 2022, que seria la primera de les cinc mànegues que es disputarien en el dia d’ahir. Molts aficionats, en nombre superior d’edicions anteriors, s’acostaven fins a l’eixida, situada en el mateix nucli urbà d’Ibi, per a gaudir de la presència dels principals pilots de muntanya nacionals.

Si parlem del Campionat d’Espanya de Muntanya, només l’última mànega del dia seria vàlida per a la classificació final de la carrera. No obstant això, ja en la primera  d’Entrenaments Oficials, Gonzalo Díaz i Javier Villa van eixir per totes, van parar el crono separats, tan sols, per dos centèsimes.

Al final de la jornada, en Categoria 2, Javier Villa aconseguia distanciar-se de Gonzalo Díaz, en una mica més de tres segons, sent els dos pilots més ràpids del dia. Tercer a 17 segons, se situava el castellonenc Carlos Archiles que, al costat d’Alejandro Monfort i Damián Verdera, paraven el temps amb menys d’un segon de diferència entre els tres.

La Categoria 3, va ser molt més igualada, com era d’esperar. Benito Pérez, Mario Asenjo, Javier Rodríguez i Edgar Montella, concloïen la jornada separats per tot just dos segons. D’aquesta manera, garanteixen l’emoció per a la jornada dominical on, al marge de la mànega d’Entrenaments Oficials, es disputaren dos de carrera.

En Categoria 1, l’asturià López Fombona s’imposava amb claredat, avantatjant en quatre segons i mig a Humberto Jansen i en cinc a Gerard de la Casa. A pesar que està tot per decidir, la veritat és que la lluita per la segona posició, serà aferrissada hui.

Respecte a el Autonòmic, la Pujada a “Les Revoltes d’Ibi” Trofeu Vila del Joguet 2022 consta de dues fases. La Fase A, disputada ahir, ens ha oferit un espectacular duel a tres bandes, entre Humberto Jansen, Carlos Archiles i Alejandro Monfort que han parat el crono en un mocador de 9 centèsimes.

En monoplaces, Monfort ha aconseguit un còmode avantatge de quasi 10 segons amb Juan David Mercado, mentre que en turismes, hui viurem un altre espectacular mà a mà entre el Porsche de Janssens i el castellonenc Archiles

Hui serà l’últim dia de competició, arrancant a les 9 amb la Mànega Oficial d’Entrenaments, disputant-se posteriorment, per a tots dos campionats, les dos mangues de carrera restants.

Send this to a friend