Visita a les obres del nou col·legi San Juan Bosco

A càrrec del director general d'Infraestructures Educatives

Visita a les obres del nou col·legi Sant Joan Bosco
La reunió es va produir a principis de juny.

Recentment visitava l’obra d’unificació del col·legi San Juan Bosco el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García. La trobada va ser de contingut tècnic i a ell van assistir l’alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’urbanisme, l’arquitecta municipal, la directora de l’escola i els dos directors de l’obra.

Segons apunten des del consistori contestà, el director general va quedar “entusiasmat” amb el concepte de centre educatiu que s’implantarà a Cocentaina, el seu procés de creació i el tipus de materials que s’utilitzaran. Asseguren també que García es va interessar per la solució que es donarà al sistema de ventilació de l’edifici.

La nova escola tindrà “un caràcter sostenible” fet que segons el parer dels dirigents contestans ha motivat que el responsable autonòmic haja comunicat que vol visitar-la en més ocasions per a conéixer la seua evolució i que haja sol·licitat el contacte dels directors i dissenyadors del projecte.

La primer edil de Cocentaina, Mireia Estepa, va comentar el següent en finalitzar la reunió: “és una satisfacció molt gran que el responsable de les construccions de les escoles de tota la Comunitat Valenciana ens diga que Bosco serà un referent i sabem que, certament, ho serà perquè l’escola s’adapta a allò que ha somiat la comunitat educativa; s’ha cuidat cada detall dels espais que contindrà i el material del qual es faran i perquè serà una escola respectuosa amb el medi ambient en el seu ús de l’energia”.

Send this to a friend