‘Vivir así es morir de amor’ triomfa en la seua estrena en el Calderón

Per davant queden cinc funcions de l'espectacle fins al diumenge

El musical de Camilo triomfa
L’espectacle és un homenatge a l’alcoià més internacional. XAVI TEROL

Aquest dimecres s’estrenava en el Teatre Calderón d’Alcoi l’espectacle musical homenatge a Camilo Sesto ‘Vivir así es morir de amor’, una posada de llarg que arribava després de mesos d’assajos i que després de la seua estada a la ciutat que va veure nàixer al cantant, recorrerà tota Espanya en una gran gira. El musical de les cançons de Camilo Sesto estarà a Alcoi fins al diumenge, amb funcions tots els dies i doble passe el dissabte a la vesprada.

Recordar que la productora va introduir una nova funció el penúltim dia degut a l’elevada demanda, i de fet, en aquests moments només queden entrades disponibles per a aquesta passada extra a les 17’30 hores.

En la seua estrena aquest dimecres, l’espectacle va penjar el cartell de complet, segons ha informat la productora Moon World Records. Una estrena que es va donar amb un públic entregat a les quasi dues hores i mitja de musical, que en format de concert, ofereix un ampli recorregut per les cançons més grans i emblemàtiques de la meteòrica carrera de Camilo Sesto. Tot això amb una espectacular posada en escena.

Encapçalen l’elenc d’artistes dues potents veus, com són les dels argentins Inés Vera-Ortiz i Diego Valdez –aquest últim considerat al seu país un dels millors vocalistes de heavy metal, gènere al qual pertany també la seua companya en un altre dels musicals en cartera de la productora, en concret el tribut a Queen–, tots dos contrastant amb la veu melòdica de Pedro Morales i un altre nom emblemàtic del pop espanyol, el que fora líder del mític grup La Trampa, Pablo Perea. Completen la posada en escena un nodrit i variat grup de músics, distribuïts en un escenari a diverses altures, i un potent joc de llums, per al gaudi del públic.

Send this to a friend