“Volem estar forts, tenim un inici molt exigent”

Lorenzo Pastor, tècnic de l'Alcodiam, analitza la pretemporada prèvia a una intensa arrancada de temporada

Volem estar forts
La plantilla s’ha vist reforçada aquesta temporada amb la incorporació de tres fitxatges en el mercat estival. XAVI TEROL

El Patín Alcodiam va posar en marxa en la vesprada d’ahir a Vilafranca el rellotge de compte arrere cap a un primer mes de competició que es presenta molt exigent per als de Lorenzo Pastor. L’aperitiu seran les tres trobades de pretemporada, que donaran pas a quatre setmanes d’autèntica bogeria, en les quals els blaugranes no sols hauran de posar la seua mirada a signar una bona arrancada de lliga, també en plena voràgine de compromisos hauran de viatjar fins a França per a jugar la fase prèvia de la WSE Champions League a la fi de setembre.

El tret d’eixida va ser l’amistós d’ahir a casa del Vilafranca, equip amb el qual es tornarà a veure les cares en el debut de lliga del pròxim 10 de setembre. El Patín Alcodiam torna a jugar aquesta vesprada, ara a Reus, havent-se fixat per al dissabte 3 de setembre el xoc enfront del Lleida, amb el qual els de Lorenzo Pastor es presentaran davant la seua afició i donaran per finalitzats els amistosos de pretemporada.

A diferència d’altres pretemporades, els blaugranes no disputen la Lliga Catalana, que a causa de l’aturada de lliga pel Mundial de l’Argentina, es trasllada a octubre. “Mirem de fer una setmana més de pretemporada però considerem que no valia la pena i que així els jugadors no arribaren amb tanta càrrega de treball en tan poc temps. Vull que l’equip afronte aquestes setmanes en plenitud física. Després ve l’aturada d’un mes i hi haurà temps suficient per a recuperar esforços. Està previst fer una mini pretemporada pensant a tornar a la competició el 19 de novembre”, ha explicat Lorenzo Pastor.

> Llija l’article complet en l’edició en paper del dissabte 27 d’agost de El Nostre Ciutat.

Send this to a friend