Xifra rècord en la preinscripció del Campus d’Alcoi de la UPV

La matrícula es podrà formalitzar el dimarts i dimecres

Xifra rècord en la preinscripció del Campus d'Alcoi de la UPV
Estudiants en la plaça Ferrándiz i Carbonell.

El Campus d’Alcoi de la UPV ha registrat xifres rècord en la preinscripció per al pròxim curs universitari, que a més, és el primer en el qual s’impartirà el Grau d’Informàtica Industrial i Robòtica, per la qual cosa la citada preinscripció ja inclou a aquells estudiants que volen cursar-la.

Segons s’indica des del propi Campus, la preinscripció ascendeix a 858 i la llista d’espera acumula a 832 persones, però segons el director del Campus, Pau Bernabéu “intentarem reduir-la i acollir al major nombre d’alumnes, sobretot aquells que procedeixen de les nostres comarques”, i assegura sentir-se molt content per les dades obtingudes.

De nou, el Grau en Enginyeria Informàtica és el més demandat, amb 285 persones en llista d’espera. Li segueix Enginyeria Mecànica amb 110 i el nou Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, amb 99 i Enginyeria Química, amb 97 persones en llista d’espera.

La formalització de la matrícula serà el dimarts i dimecres, dies 19 i 20 de juliol, a través de la web del Campus: www.epsa.upv.es.

El Campus apunta que, aquells alumnes que hagen quedat en llista d’espera podran optar a les vacants a partir del dijous 21 de juliol.

Respecte als màsters universitaris que s’imparteixen, a l’espera de completar les dues fases de matriculació, el 80% de les places estan cobertes.

Send this to a friend