Ja s’albira l’estructura de la nova seu d’Aitex

El projecte suposarà una inversió global d'entorn de 29 milions d'euros.

Ja s'albira l'estructura de la nova seu d'Aitex
Estat de les obres del futur edifici de AITEX. Xavi Terol

A mitjan passat any 2020 van donar principi les obres de construcció de la nova seu de l’Institut Tecnològic, Aitex, les quals avancen a bon ritme i per les quals ja es comença a albirar l’estructura de l’edifici, situat al Castellar, a l’eixida d’Alcoi cap a Banyeres.

Cal recordar que, a causa de l’envergadura del projecte, els treballs estan dividits en un total de 16 lots, dels quals molts estan ja tancats com és el cas de les fonamentacions i estructures o l’apartat d’obra, revestiments i cobertes. S’espera que pròximament isquen a licitació els lots de ‘Serralleria interior i exterior, fusteria metàl·lica interior i vidres’ i el de ‘Ventilació, climatització i producció d’aigua calenta sanitària’.

El passat 11 de març es va tancar el termini de presentació de l’últim lot que va eixir a licitació, el de ‘Façanes de protecció-Façana principal’. Es preveu que les obres duren, en total, uns dos anys, per la qual cosa la intenció de Aitex és estar operatius en el nou emplaçament al llarg de l’any 2023, ja que una vegada que finalitzen els treballs s’haurà de procedir al trasllat de tota la maquinària. El projecte suposarà una inversió global d’entorn de 29 milions d’euros.

Send this to a friend