Zamorano defensa el ‘Via Parc’ enfront del bulevard

Els populars alerten que “el traçat del nou bulevard creua el circuit de BMX” que s'acaba d'inaugurar en la zona de Trencacaps

Zamorano defensa el ‘Via Parc’ enfront del bulevard
“Pla que formen part de la documentació per a redactar el projecte” | FB Populars Alcoi

La regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, ha defensat el projecte denominat ‘Via Parc’ enfront del projecte del bulevard que va plantejar en el seu moment el llavors govern del PP. L’edil ix al pas així de les crítiques abocades pels populars alertant que “el traçat del nou bulevard” que projecta el govern municipal per a continuar l’esplanació del ferrocarril a partir de la costa de La Salle, “creua el circuit de BMX” que s’acaba d’inaugurar en la zona de Trencacaps.

Segons el PP, després d’analitzar els documents per a concursar la redacció del projecte, “el tram final del nou vial passa per damunt del circuit”, qüestió que nega Zamorano assegurant que la instal·lació “queda fora de l’àmbit” del Via Parc, el traçat de la qual “acaba abans”, assenyala l’edil. Per a Zamorano, el PP ha emprés “una campanya de desprestigi perquè hem tirat cap endarrere un projecte amb el qual ens haguérem hipotecat per valor de 27 milions d’euros, el Via Parc és un concepte diferent, sostenible, un pulmó verd per al barri”.

Send this to a friend